torstaina, toukokuuta 11, 2006

Suunta muuttuu

Kylläpä ihmisen elämässä voi suunta muuttua nopeasti. Tein maanantaina viimeisen, etsin töitä tiistaina, näyttelin tv-mainoksessa keskiviikona ja tänään torstaina aloitin tiskaajana Radisson SAS -hotellissa.

Tentit menivät hyvin, tosin huonommin kuin syksyllä. Kaikkia tuloksia en ole vielä saanut, joten yllätyksiäkin voi olla tulossa. Pään vaivaaminen on kuitenkin nyt ohi.

Telkkariin pääsin Jaakon kanssa kuoron kautta. Minä olin jo aiemminkin mukana statistina, mutta tällä kertaa pääsimme paremmin näkyviin. Mainosta on aika vaikea selittää, mutta siinä mainostetaan mamma-nimistä yritystä idealla "kyllä äiti hoitaa". Ensiesitys on 17. päivä kuluvaa kuuta.

Tiistaina kävin läpi keskustan hotellit työhakemuksen kanssa. Kirjoitin siinä olevani valmis tekemään mitä työtä tahansa, mutta silti vastaanotto oli monessa paikassa jokseenkin nihkeä. Ajattelin, ettei taida töitä irrota. Kuitenkin heti päästyäni kierrokselta kotiin puhelin soi, ja minut kutsuttiin tutustumaan Radisson SAS -hotellin keittiöön. Sain paikan tiskaajana ja olin itse asiassa tänään ensimmäistä päivää töissä. Eihän se mikään unelmahomma ole, mutta hyvin se sujui eikä ollut liian raskastakaan. Sain vieläpä päivävuoron, maanantaista perjantaihin 8.00 - 16.30. Ilmapiiri tuntui mukavan leppoisalta ja tunsin oloni tervetulleeksi.

Vastineita: 0

Kirjoita vastine!