maanantaina, kesäkuuta 05, 2006

Kuoron Suomen-matka

Isoon kuoroon on kiva liittyä, kun tietää että sen mukana pääsee esiintymismatkoille eksoottisiin paikkoihin – kuten Suomeen. Olimme edustamassa Islannin yliopistokuoroa Vaasan kansainvälisillä kuorofestivaaleilla toukokuun lopussa. Lauloimme ainakin omasta mielestämme hienosti, ja kyllä meistä pidettiinkin. Ohjelmisto koostui pääasiassa islantilaisista kappaleista. Kuvista voitte ihailla, kuinka harjoittelimme Helsingin tuomiokirkon katoksen alla ja esiinnyimme sekä Vaasan kirkossa että kaupungintalon upeassa salissa. Kuvat ovat tosin vain harjoituksista. Ainoa aito tilannekuva on viimeisin, jossa olemme juuri nousemassa lavalle Rewell Center -ostoskeskuksessa. Jännityksen huomaa ilmeistä.

Matkan jälkeen olemme paiskineet töitä ja odottaneet kesän alkamista. Täällä on edelleen vain kymmenen astetta lämmintä, mutta aurinkoisella säällä kelpaa kyllä ulkoillakin.

Erityisiä halauksia Jaakolle ja Lindalle jos luette.

Vastineita: 5

Kirjoitti Blogger Linda:

Kiitos!!!

Takk fyrir frabaera ferd. Thid stodud ykkur vel sem leidsogumenn :)

Thydir "Lindalle" nokkud Linda a finnsku? hehehehe...

kvedja,

Linda Korstelpa a.k.a. Lola punk

tiistaina, kesäkuuta 06, 2006  

Kirjoitti Blogger Elina M:

Hæ Pönk,

Þetta var sko kveðjur fyrir Lindu finsk vina min. En kveðjur fyrir þig lika og takk fyrir ferðina. Sjáumst, við erum á Íslandi til september.

tiistaina, kesäkuuta 06, 2006  

Kirjoitti Anonymous Anonyymi:

Eksotiikkaa varsin joo, jännittävä Suomi :) Eipä muuten ole täällä sen lämpimämpi, tänään olin Lehtimäkien lasten kanssa puistossa paksuissa villavaatteissa ja lapasissa..
Me lähdetään perjantaina euroopan reissulle Kiiskien kanssa matkailuautolla. Laitan kuvia matkasta sitten joskus kotisivuillemme.

Katriina

keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2006  

Kirjoitti Blogger Ýrr:

Uksi ollut!
Takk fyrir frábæra ferð!! :)

tiistaina, kesäkuuta 13, 2006  

Kirjoitti Anonymous Anonyymi:

Hauskaa varmaan tehdä "ulkomaanmatka" Suomeen :)

sunnuntaina, heinäkuuta 30, 2006  

Kirjoita vastine!