maanantaina, syyskuuta 12, 2005

Palautteesta ja osoitteista

Mainoshakuisia kommentteja (joita tapaan poistella) lukuunottamatta olemme saaneet tästä matkapäiväkirjasta palautetta kahdelta henkilöltä. Jos ei lasketa huomautuksia kirjoittamisen aktiivisuudesta, on päiväkirjaa itseään koskenut ainoa palaute hyvin ytimekkäästi ilmaistu sanoissa ”kiva lukea”. (Kiitos, äiti.)

Koska matkapäiväkirja on verkossa, ja verkko on interaktiivinen, on matkapäiväkirja interaktiivinen. Sen ymmärtämiseksi ei tarvita kuin ensimmäisen kertaluvun propositiologiikkaa. Siksi - ja lukijamäärän selvittämiseksi - olisi mukavaa, jos te, rakkaat lukijat, voisitte lyhyin sanoin kommentoida kirjoituksiamme, vaikkapa kysyäksenne jotakin sellaista mitä emme osaa kertoa. (Kommentteja voi lukea ja kirjoittaa postin alta löytyvästä Kommentteja-linkistä.) Kaikilla muillakin tavoin suosittelemme ottamaan yhteyttä sekä äidinkielentaitomme että mielenterveytemme ylläpitämiseksi. Postiosoitteemme on siis Njarðargata 29, 101 Reykjavík ja yhteinen sähköpostiosoitteemme tergujeff(at)iki.fi.

Lähettämissämme osoitteenmuutoskorteissa mainittiin matkapäiväkirjan osoitteeksi [www.]iki.fi/tergujeff (sikäli kun saitte käsialasta selvää), joka on iäti allekirjoittaneen käytössä oleva IKI-linkki varsinaisille kotisivuille, jotka varsinaisesti sijaitsevat jossakin muualla - nyt täällä. Tämä nyt vain tiedoksi.

Vastineita: 1

Kirjoitti Anonymous Anonyymi:

No nyt on sitten pakko kommentoida.Kun olihan se mukavaa saada osoitteenmuutoskortti. Olen teidän osoitetta yrittänyt useampaan otteeseen jostain kaivella, mutta kun tuo sukunimenne ei kyllä ole mitenkään helpoitenmuistettavia. Mutta ilmoitan vaan, että olen edelleen olemassa ja perheenlisäystäkin on tullut. Aapo-esikoisemme on hiukan vajaa 4kk ja flunssassa kuten vanhempansakin.
Olen aina haaveillut Islanninreissusta, että nyt sitten koette asioita munkin puolesta!!!Pistän teille snailmailia. Siunausta! t. Emilia W., nykyisin taas from Eura-city.

tiistaina, syyskuuta 13, 2005  

Kirjoita vastine!