torstaina, syyskuuta 22, 2005

Kylläpäs menee hankalaksi

Äh. Kaikki viikonpäivät on ihan yhtä huonoja.

Aamulla ei ollutkaan luentoa (kai) joten en vieläkään päässyt kurssille mukaan. Yritin sitten rassata tietokoneeseen langatonta verkkoyhteyttä jonka pitäis olla käytössä koko kampusalueella, mutta jostain syystä se ei toimi. Ratkaisu: lähetin kurssin opettajalle postia ja päätän sittenkin lähteä kysymään apua yliopiston ATK-keskuksesta.

Nyt on nälkä, ja pitäis lähteä Elinan kanssa syömään eväitä ja sitten kauppaan. Illalla on kuoroharjoitukset ja pohjoismaayhdistyksen nuorisojaoston saunailta. Oikea sauna! Kivaa.

Jee. Kaikki viikonpäivät on ihan yhtä hyviä.

Vastineita: 5

Kirjoitti Blogger Pälli:

Hei, hoi, helise ja soi, huilu hilpeä!

Voi teitä. :) Ehkä luin osoitemuuttuu-kortin huonosti, kun nyt vasta täällä Karhuilla huomasin, että teillä on BLOGI. Blogi! Voi että. Laittakaa rakkaat ihmiset tämä bloginne listalle: http://www.blogilista.fi/
Luulisin, että monimoni ihminen lukisi mielellään millaista on elää Islannissa suomalaisena. :)

Elina, jos vain jaksat, kirjoita sinäkin lisää. Teillä on molemmilla niin oma ääni, ja sun äänesi kertoo sävyjä, joita Jaakon ei, ja taas päinvastoin.

Kaikesta asiaankuuluvasta vastoinkäymisestä huolimatta kuulostaa ihanalta. Voi valtava! Tämäkin tahtoo lähtä vaihtoon! Äiti! Isä! Taivaan Isä! Pälli tahtoo vaihtoon.... ;D

Minusta tuli nyt tämän blogin vakiovieras...

Olkaa siunatut :)

perjantaina, syyskuuta 23, 2005  

Kirjoitti Blogger Pälli:

Niinjoo, bloggerin asetuksista voi laittaa päälle sellaisen "kirjainvarmistuksen", joka estää spämmirobottien tuotosten päätymisen kommenteiksi.

Eli polku: settings - comments - Show word verification for comments? -> YES.

Karhuilla on synttärit; ensin sämpylää ja keksiä, sitten kotiseurat ja sitten täytekakkua. Täällä on paikalla: Liisa, Kiiskit, minä ja Miika, Sänkiahot... jossain vaiheessa tulossa Jaakko ja Linda, ehkä jopa myös Jaakko ja Elina Joutsi.

Matti antoi Katriinalle lahjaksi vaaleanpunaisen muumimukin. Elämä on ihanaa... :)

perjantaina, syyskuuta 23, 2005  

Kirjoitti Blogger Jaakko XIV:

Juu, jätin laittamatta varmistuksen päälle tarkoituksella, yksinkertaisuuden maksimoimiseksi. Pyörin täällä melkein päivittäin ja jaksan ainakin vielä poistella tarpeettomat kommentit käsin. Kun ei niitä vanhoihin viestihin kuitenkaan ilmesty.

En oikein tiedä mitä ajatella blogilistasta, se on niin pieni sisäpiiri ja oma maailmansa. Inhoan globalisoitumista enkä halua edustaa sellaista "elämä netissä"-elämäntapaa. Minun elämäni on tässä ja täällä. Ei ole itsetarkoitus saada paljon lukijoita vaan jakaa läheisten kanssa näitä kokemuksia. Kiitos kun olette jakaneet takaisin.

Ai niin synttärit! Onnea, Katriina ja Matti. Vanhukset. Karhuparrat.

maanantaina, syyskuuta 26, 2005  

Kirjoitti Blogger Pälli:

Se sisäpiirijuttu on totta, tai siis niitä piirejä on kyllä useita.

Enpä oikeen osaa sanoa mitään tuohon globalisoitumiseen. Blogilista sitä tuskin merkittävästi lisää, ja verkossahan tämä on jo. Mutta teidän blogista on toki kyse. :)

maanantaina, syyskuuta 26, 2005  

Kirjoitti Anonymous Anonyymi:

Blogalisoitumista.

:)

tiistaina, lokakuuta 04, 2005  

Kirjoita vastine!