perjantaina, syyskuuta 23, 2005

Nyt on sitten fyffeä

Pankkitili toimii. Laitoin maanantaina omalta tililtäni apurahan ja kuoromaksujen verran ulkomaansiirtoa, ja pari kolme päivää kestänyt rahojen siirto ylitse merten kohti laajaa maailmaa on onnistunut. Kävin nostamassa vajaan vuokran verran käteistä - kun lähtökassaa on vielä jäljellä - niin päästään Hreinnin kanssa taas väleihin... ei vaiskaan, hän ystävällisesti sanoi että maksakaa ensimmäinen vuokra sitten kun kerkiätte. Jos olisin nostanut Visa Electronilla rahaa automaatista, olisi kuluja tullut 2 EUR ja 2,5 % nostosummasta, ts. 25 EUR joka vuokraa kohden. Kun laittoi könttäsumman pankkiin, tulee 11,70 EUR palvelumaksuja (jos ei enempää). Sieltä saa nyt nostella ilmaiseksi. Ensi viikolla vielä saan sen nostokortin, samalla tehdään Internet-pankkisopimus. Jaa mutta tästähän olen jo puhunut.

Minulla oli tällä viikolla ensimmäinen työhaastattelu. Lehdessä oli nimittäin englanniksi ilmoitus että tavarataloon halutaan pakkaajia ja hinnanlaittajia, tai miksi niitä nyt sanotaankaan. Soitin ja haastattelin työpäällikköä, että haluavatko osa-aikaisia työntekijöitä. Eivät halunneet. Se siitä sitten - opiskellakin täytyy.

Ensi maanantaina alkaa geofysiikan johdatuskurssi, jolla luulin jo olevani. Ensimmäisellä viikolla menin nimittäin ilmoitettuna aikana ilmoitettuun paikkaan, mutta siellä tuli vähän sellainen olo että tämä ei nyt ole ihan oikea kurssi. Kysyin asiaa opettajalta myöhemmin sähköpostitse ja sain vastauksen että juu ei olekaan, se on se johdatus Islannin maantieteellisiin ilmiöihin -kurssi, geofysiikka alkaa vasta myöhemmin. Jaa.

Vastineita: 0

Kirjoita vastine!