keskiviikkona, syyskuuta 28, 2005

Oikeassa oltiin leivinjauheesta

Eräs rakas ystäväni Sveitsistä kommentoi tässä blogissa vaikeuksiamme löytää purkinavaajaa ja juustohöylää. Hän myös varoitteli leivontatarpeiden löytämisen hankaluudesta. En ottanut neuvosta vaarin, ja päädyin leipomaan sitä kasvispiirakkaa, jota aina tarjoan vierailleni, ilman leivinjauhetta. Menin markettiin maanantaina, jolloin ex-valmentajani Suomesta oli tulossa meille kylään, eikä sieltä tietenkään mitään leivinjauhetta löytynyt. Lisäksi erikoisvehnäjauhoiksi luulemani jauhot olivatkin grahamia, ja kermaviilin sijasta käytin rasvaisempaa creme fraichea... Leivontaprosessi oli siis fiasko, mutta piirakasta tuli kuitenkin syömäkelpoinen. Vakkaripiirakka ei siis tälläkään kertaa pettänyt!

Vastineita: 2

Kirjoitti Blogger Pälli:

Tuommoisen piirakan ohjeen minäki haluan. :)

keskiviikkona, syyskuuta 28, 2005  

Kirjoitti Blogger Jaakko XIV:

Eikä ollut fiasko. Oli herkkua. Niin se vain on: rasvaisempi cremé fraîche saa piiraan maistumaan. Eläköön kunnon ruoan perusainesosat: suola, sokeri, rasva ja hillosipuli!

torstaina, syyskuuta 29, 2005  

Kirjoita vastine!